Toekomst

Heb je een initiatief?

Loop je al tijden met een idee rond of bedacht je net tijdens de lunch een briljant plan? Neem initiatief, maak een profiel aan en plaats je idee direct!

Tips bij het beschrijven van je initiatief:
1. Beschrijf je initiatief kort en bondig, zorg er bijvoorbeeld voor dat het op de achterkant van een bierviltje past.
2. Zorg voor een pakkende eerste zin. Zo trek je direct de aandacht.
3. Heb je een concrete vraag of iets aan te bieden? Maak die dan specifiek. Hoe duidelijker je vraag, hoe gemakkelijker het is om een antwoord te geven.
4. Maak je idee aantrekkelijk: waarom is het leuk om jou verder te helpen?
5. Maak het persoonlijk: waarom neem jij dit initiatief?

Heb je nog geen account, maar wil je wel een initiatief toevoegen? Vul dan in onderstaand formulier jouw e-mail en een zelfgekozen wachtwoord in en er wordt automatisch een account aangemaakt. Ben je al wel lid, dan kun je door middel van dit formulier jouw gegevens invullen en het initiatief direct plaatsen.


Neemtinitiatief.nl heeft een open karakter. Iedereen heeft toegang tot de ideeën die op de site worden geplaatst, zo willen we de mogelijkheid tot kruisbestuiving tussen overheden en organisaties stimuleren.

Het aanbieden van commerciële diensten/producten evenals acquisitie naar aanleiding vande geplaatste initiatieven en ideeën, wordt niet op prijs gesteld. Reacties van dien aard worden verwijderd. De initiatieven op de website blijven eigendom van de indiener. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


Strict Standards: Non-static method Error::finish() should not be called statically in /home/wwwneti/public_html/index.php on line 5